Kongsvingers
Golfklubb

Quiz kveld med Mats Myrvold!

Er du klar for en kveld fylt med musikk, quiz og moro? Kongsvingers Golfklubb i samarbeid med Mats Myrvold og Vinger Blues & Rock Club, inviterer til musikkquiz på Liermoen Fredag 14. Juni fra klokken 18.00!

Vi ønsker alle hjertelig velkommen, og her er alle detaljene du trenger å vite for denne hyggelige kvelden:

– Åpningstider: Vi holder åpent til kl. 21.00 denne kvelden, og eventuelt lenger hvis det er god stemning og folk som ønsker å fortsette den sosiale hyggen.

– Gratis transport: Det blir satt opp gratis transport fra Kongsvinger sentrum (Rådhusplassen) til Liermoen fra klokken 17.00, og tilbake igjen til sentrum når quizen er ferdig klokken 20.30.

– Mat og drikke: I restauranten på Flerbrukshuset kan du nyte Italiensk pizza og burger fra Schøyens Grill & Bar, der det også er alle rettigheter med leskende drikker og nydelig solnedgang på terrassen.

– Quizstart: Quizen starter kl. 18.00 og varer til rundt kl. 20.00.

– Regler: Det kan være maksimalt 5 personer pr. lag, og det er plass til 10 lag denne kvelden. Deltakeravgiften på quizen er 100 kroner pr. person, og elektroniske hjelpemidler er selvfølgelig ikke tillatt 🙂

– Premier: Selvsagt blir det spennende premier til vinnerne!

– Quizmaster: Mats Myrvold, kjent fra Vinger Blues & Rock Club og musikkquizen på Maistro, vil lede quizen og sørge for topp stemning!

– Konsert i sentrum på kvelden: Etter quizen kan festen fortsette med en rockekonsert på Vinger Blues & Rock Club for dem som ønsker det. Vinger Blues & Rock Club tilbyr rabatterte forhåndssalgsbilletter til konserten med Shadow Cave Riot (Oslo) og Synthere i Sommersol (Brandval) samme kveld. Synthere i Sommersol går på scenen klokken 21.00, mens Shadow Cave Riot starter klokken 22.00. Konsertbilletter og arrangementsinfo finner du her: https://vbsc.ticketco.events/no/nb/e/shadow_cave_riot__support_synthere_i_sommersol__vbrc

– Gratis quiz for konsertdeltakere: Kjøper du konsertbillett, slipper du å betale deltakeravgift på quizen!

– Quiz påmelding/reservasjon: Send mail til post@kongsvingergolf.no for påmelding av lag, reserver plass til bussen, samt informere om du vil betale for quizen eller om du har kjøpt billett til konsert.

 

Vi gleder oss til å se deg og vennene dine for en herlig sommerkveld på Liermoen med musikkquiz og digg mat!

 

E-post

Nettside

Telefon

Sentralbord: 90 62 92 00

Resepsjon: 95 81 93 90
(Bemannet i åpningstiden i sesong)

Adresse

Strengelsrudvegen 99
2210 Granli

Bli medlem i dag!

Status Kongsvingers Golfklubb

Banen : Åpen
Driving range : Åpen
Treningsområde : Åpent
Greenfee 18 hull, mandag - torsdag: kr. 580
Greenfee 18 hull, fredag - søndag: kr. 750

Dagens aktiviteter

Ingen planlagte aktiviteter i dag
Kommende aktiviteter publiseres fortløpende, følg med.

Værutsikter

Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Brukernavn Passord