Kongsvingers
Golfklubb

Liermoen Hickory

Liermoen Hickory

Tre-skaft og " tidsriktig " bekledning.

Hva er hickory golf?

Hickory golf er en type golf som bruker tradisjonelle hickory-skaftede køller, som ofte ble brukt i spillet på slutten av 1800- og begynnelsen av 1900-tallet. Sporten har opplevd en gjenoppblomstring de siste årene, med mange golfere som ønsker å oppleve spillet slik det ble spilt i de tidligste dagene.

De hickory-skaftede køllene som brukes i hickorygolf er laget av tre, og har ofte mindre køllehoder enn moderne køller. Disse køllene krever en annen svingestil enn moderne køller, og å spille med dem kan være en utfordrende og givende opplevelse for golfere på alle ferdighetsnivåer.

Hickorygolf spilles ofte på baner som er mer tradisjonelle og rustikke, for å forsterke den historiske opplevelsen ytterligere. Mange hickorygolfere kler seg i tidsriktige klær, inkludert truser, lange sokker og capser.

Mens hickorygolf ikke er like populær som moderne golf, har den en dedikert tilhengerskare, og det arrangeres en rekke turneringer og arrangementer rundt om i verden. Disse arrangementene tiltrekker seg ofte golfere i alle aldre og ferdighetsnivåer, og gir en unik mulighet til å oppleve spillet i en historisk kontekst.

I tillegg til sin historiske betydning, gir hickorygolf også golfere en mulighet til å koble seg til naturen og sette pris på skjønnheten til tradisjonelle golfbaner. Sporten understreker viktigheten av presisjon og finesse, fremfor kraften og avstanden som ofte vektlegges i moderne golf.

Totalt sett er hickorygolf en unik og givende sport som gir golfere en sjanse til å oppleve spillet slik det ble spilt i de tidligste dagene, og å sette pris på skjønnheten og tradisjonen til sporten på en ny og meningsfull måte.

Status Kongsvingers Golfklubb

Banen : Åpen
Driving range : Åpen
Treningsområde : Åpent
Greenfee 18 hull, mandag - torsdag: kr. 580
Greenfee 18 hull, fredag - søndag: kr. 750

Dagens aktiviteter

Ingen planlagte aktiviteter i dag
Kommende aktiviteter publiseres fortløpende, følg med.

Værutsikter

Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Brukernavn Passord