Kongsvingers
Golfklubb

Hilsen fra styret

Til alle medlemmer i Kongsvingers golfklubb.

På vegne av styret vil jeg begynne med å takke for tilliten vi er gitt til å styre klubben gjennom det kommende året. Sammen med klubbens ansatte skal vi gjøre vårt for at dere alle skal oppleve Liermoen fra sin beste side og forbli medlemmer av en av Norges beste golfklubber.

Vi var ved sesongslutt 2022 977 medlemmer i klubben. I mitt hode er det 977 ambassadører som kan bidra både innad til å skape et trygt miljø, der alle skal kunne føle seg velkommen, samt bidra utad til å promotere klubben overfor nye medlemmer og aktuelle sponsorer.

Det er ikke til å stikke under en stol at vi i 2023 må jobbe hardt for å få den økonomiske kabalen til å gå opp. Dere vil merke det i form av enkelte prisøkninger som beklageligvis må gjøres. Alternativet er at produktet dere har tilgjengelig på Liermoen blir dårligere. Vi ønsker ikke det. Et annet aspekt ved den økonomiske siden er å ta vare på det vi har. Hvis alle rydder opp etter seg, legger på plass torva etter duffen som kommer før eller senere, og forlater Liermoen slik du ønsker at det skal se ut neste gang du kommer, vil også det bidra til gode opplevelser. I løpet av sommeren skal treningsbana komme i god stand og den nye treningsgreenen forhåpentlig klargjøres slik at trening der kan skje fra 2024-sesongen.

Apropos å ta vare på; Liermoen er mer enn grønt gress med hull i, rolige furumoer og hakkespetter. Liermoen er mennesker. Av alle slag. Det er også en del av det unike. Vi er med på å bryte ned gammelmodige omdømmer av golf som en fritidssyssel for middelaldrende hvite menn på øverste halvdel av skattelista. Personlig var det jovialiteten og aksepten for at det også var plass til meg, selv om hull 8 føltes som et maratonløp jeg var heldig om jeg gjorde unna under 15 slag, som gjorde at jeg fortsatte på min middelmådige golfkarriære. La oss ta vare på denne allsidigheten og hverandre. Som golfere er vi alle i samme båt, og vi har utvilsomt et felles tema å dele over en kaffekopp eller middag. Ta også vare på de ansatte på Liermoen. Hilde og Daniel, Raimond, Håkan, Pål og Trond, trenerteamet og gutta i Proshopen. Uten dem har vi ingenting. Hils på dem og la dem vite at vi setter pris på deres døgnkontinuerlige innsats fra april til oktober.

Styret takker også alle som deltar i frivillig innsats, dugnader, klubbens komiteer, GGG og alle øvrige støttefunksjoner som gjør drift av klubben mulig.

Vi har tegnet ny avtale med Schøyens som leverandør av mat og drikke – nå for en femårsperiode der målet er å utvikle Flerbrukshuset til et møtested mennesker ønsker seg til. Dere vil møte en ombygget serveringsdisk og en litt mer avslappet bordløsning med et freshere utseende på omgivelsene. Vi håper dette aspirerer til å koste på seg en middag i ny og ne, eller stikke innom for ett glass vin en fredag ettermiddag, selv om du ikke skal spille golf. Matbilen vil igjen gi dere et serveringstilbud på bana i høysesongen, og ja; vi beholder pølsa på menyen, så alle kan få seg en kjapp og billig matbit før man gyver løs på back-nine.

Av hensyn til å sikre at bana brukes av de som skal bruke bana og på en måte som bana fortjener, vil dere i år få utdelt et medlemsbevis som skal bæres på baggen til enhver tid. Dagsbesøkende vil også få et bevis for betalt greenfee som skal bæres på samme måte. Dere vil også i langt større grad enn tidligere møte marshall på banen, som har myndighet til å styre både fremdrift og adferd. Vi håper det kan sikre dere som medlemmer for en enda bedre opplevelse gjennom golfsesongen.

Vi i styret ønsker å være et tilgjengelig styre. Kom til oss med ønsker, tanker og innspill. Konstruktiv åpen kritikk er positivt, negativ baktaling skaper ikke forbedringer. Verken styret eller klubbens ansatte vil kunne etterkomme alle fremsatte ønsker. Men vi kan godt klare noen. Hvis dere alle deltar aktivt gjennom sesongen 2023, kan vi sammen danne grunnlaget for ytterligere utvikling av Liermoen som område og Kongsvingers golfklubb som klubben du ikke kan la være å være medlem av.

Velkommen til sesongen 2023 alle sammen.

På vegne av styret

Jørn Mejdell Jakobsen

Styreleder

E-post

Nettside

Telefon

Sentralbord: 90 62 92 00

Resepsjon: 95 81 93 90
(Bemannet i åpningstiden i sesong)

Adresse

Strengelsrudvegen 99
2210 Granli

Bli medlem i dag!

Status Kongsvingers Golfklubb

Banen : Åpen
Driving range : Åpen
Treningsområde : Åpent
Greenfee 18 hull, mandag - torsdag: kr. 580
Greenfee 18 hull, fredag - søndag: kr. 750

Dagens aktiviteter

Ingen planlagte aktiviteter i dag
Kommende aktiviteter publiseres fortløpende, følg med.

Værutsikter

Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Brukernavn Passord