Kongsvingers
Golfklubb

Banestatus pr 11/5–2023

Hei alle golfere!

Etter sesongen 2022, begynte vi vårt arbeid med å forberede banen for vinteren. Vi gjorde vårt lufte program; både med vår Procore lufter og innleid Air2G2 lufte maskin. Siste klipp, dresset, sprøytet, gjødslet greener og øvrige områder for innvintring.

Greener: Vinteren kom, veldig variert vær igjennom hele vinter og perioder med pluss grader. Vi har gjort alt vi har kunnet for å fjerne snø, for å forhindre oppbygging av is på greenene. Vi føler at det gikk som vi ønsket, da det ikke er store skader på greenene etter vinteren. Alle greener ser ut til å ha klart vinteren bra. Vi har jobbet intensivt med å få i gang tilvekst på greener; med duker, vann, gjødsel, luftning og vi har i tillegg hjelpesådd og dresset disse. For at tilveksten skal begynne må marktemperaturen komme opp i 8 grader, noe vi oppnådde først den 8. mai. Vi ser allerede en positiv utvikling på greener.

Fairways og Tee’s: Det har vært varierende med både snø og is. Noen fairways har hatt lengre perioder med is, og vi vet fortsatt ikke helt hvor mye som har tatt skade. I takt med at temperaturen stiger, ser vi nå en liten positiv utvikling på disse områdene, men denne prosessen trenger gode temperaturer over flere dager før vi vil kan se riktig hvordan vinteren har tært. Vi har gjødslet fairways og det vannes jevnlig. Første klipp av fairways startet vi med denne uken. For å fremskynde vekst har Tee’s blitt luftet, gjødslet og vannet. Noen er også blitt klippet.

Med den meldte værmeldingen for de kommende ukene, ser det veldig lovende ut for vår vakre bane. Vi jobber intensivt med alle områder for å gjøre banen klar for 2023.

Når tilveksten kommer, så øker vårt fokus og jobb på banens ulike deler. Klippe, dresse, valse greener for å få de så jevne og holdbare som de burde være. Klipping av banens alle områder, justere sand og kanter i bunkrer.

Alt for en fantastisk 2023 sesong. Så sees vi snart der ute på våre fairways.

Hilsen fra Raimond og gutta.

E-post

Nettside

Telefon

Sentralbord: 90 62 92 00

Resepsjon: 95 81 93 90
(Bemannet i åpningstiden i sesong)

Adresse

Strengelsrudvegen 99
2210 Granli

Bli medlem i dag!

Status Kongsvingers Golfklubb

Banen : Åpen
Driving range : Åpen
Treningsområde : Åpent
Greenfee 18 hull, mandag - torsdag: kr. 580
Greenfee 18 hull, fredag - søndag: kr. 750

Dagens aktiviteter

Ingen planlagte aktiviteter i dag
25.mai :
Veien til Golf kurs 2, dag 1
26.mai :
Veien til Golf kurs 2, dag 2

Værutsikter

Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Brukernavn Passord